Thursday, April 22, 2010

Seppo Lehto tervehtii maahanmuuttokriitikkona Suomen kansaa yhteisellä asiallamme ja varoittaa ritva viljasen vihasta suomalaisuutta kohtaan


Seppo Lehto tervehtii maahanmuuttokriitikkona Suomen kansaa yhteisellä asiallamme ja varoittaa ritva viljasen vihasta suomalaisuutta kohtaan

21.4.2010 esitetty 45 minuuttia ohjelma missä maahanmuuttokriitikko Seppo Lehdon toiminta esitettiin kommunistitoimittajille tyypillisen tapaan asiayhteydestään irroitettuna:

http://www.youtube.com/watch?v=OeE1lS5zgiE


Seppo Lehto tervehtii maahanmuuttokriitikkona Suomen kansaa yhteisellä asiallamme:

On syytä nousta vastustamaan islamisaatiota, ritva viljasen, mika illmanin, ali qassim-tapaista huuhaa rasismia suomalaisia kohtaan.

Ko. videopätkät irroitettu asiayhteyksistään. Youtubelta ko. videot nähtävissä kokonaisina jolloin käy ilmi mistä on kyse = Islamisaation ja stalinistisen perintömme vastaisesta taistosta mustan huumorin keinoin

Lisää hommafoorumilta aiheesta:)

http://hommaforum.org/index.php?PHPSESSID=caqpc25gk5p0rd3c6dnmvrclk5&topic=27267.90

Päivitin tuonne eilisen Nelosen tv:n 45 min ohjelman missä irtisanouduttiin minusta


http://rasismista.blogspot.com/

Erikoista tuo irtisanotumisen pakko ;) eikö tässä olla yhteisrintamassa rajatonta maahanmuuttoa ja rasistisia rajattoman maahanmuuton edustajia vastaan?

Mustaa huumoria? Erikoista käänteisajattelua Hommafoorumilla joiden joukossa ilmeisesti näitä km-tahoja näytteleviä anarkomarkoja.

Kiitos Timo Rainelalle oikeaanosuvasta ja viiltävästä kommentistaan ko. tahojen sieluttomuuden vastapainoksi:


Timo Rainela
Nimellinen
Jäsen^^^
***
Viestejä: 637


"Homman Pancho Villa" 0.06%er


Profiili
« Vastaus #238 : tänään kello 19:04:59 »


Lainaus käyttäjältä: Ulkopuolinen = Ilmeisesti kyseessä Hommaan ujuttatunut kotiryssä tai muu vastaava anarkomarko, jolla sieluttomuus on korvannut objektiviteetin ( Analyysi: Seppo Lehto )

"Seppo Lehto on yksinään aiheuttanut nuivuudelle ja maahanmuuttokriittisyydelle enemmän vahinkoa kuin Demla, Ummajumma, Vihreät, RKP, Illman ja kymmenen vapaasti valittu supermokuttajaa yhteensä. Lehto on hidastanut nuivuuden ja suomalaisuushenkisyyden leviämistä kymmenellä vuodella ihan vain sen vuoksi, että eihän kukaan henkisesti terve ja asiallinen ihminen kykene samaistumaan niin selvästi hoidon tarpeessa olevaan tapaukseen."

Karua on kertoma sananvapauden esitaistelijan ja suomalaishenkisen patriootin synneistä ja sieluntilasta. No, 2v4kk tulee tuomioksi, kun nousee arvostelemaan korruptoituneita ja degeneroituneita valtarakenteita sekä primitiivistä taikauskoa Wink

Ystäväni Seppo Lehdon puolesta;
Timo Rainela



-------------------------------------------------------------------

Voittakoon järki rajattoman maahanmuuton ja islamin suhteen kuten kevät otti voiton talvesta:




-------------------------------------------------




http://rasismista.blogspot.com/

------------------

No comments:

Post a Comment