Wednesday, February 7, 2018

Moni muistaa vanhan tuttumme Mohammed Jabbarin. Aseman viime talven ja kesän lakkokenraalin, joka osoitteli mieltään loppuelämän kestävän ylläpidon puolesta. Joka lopulta tuli. Jabbar lähti nyt pitkälle lomalle Turkkiin

Kuvassa yllä Mohammad Jabbar Helsingin hautausmaalla


Facebookista jakoon Heikki Porkan ja nimimerkki Paavo Tajukankaan linkityksin PT-mediasta:


Petteri Orpo: Pakolaisten motiivien arvostelu on rasismia
Verenpaineet kohdalleen! Mahdollista vain Sipilän ja Orpon Suomessa?
PT-media kertoo:
”Moni muistaa vanhan tuttumme Mohammed Jabbarin. Aseman viime talven ja kesän lakkokenraalin, joka osoitteli mieltään loppuelämän kestävän ylläpidon puolesta. Joka lopulta tuli. Jabbar lähti nyt pitkälle lomalle Turkkiin.
Lyhyt kertaus. Jabbar vietti vielä vuonna 2013 mukavaa elämää Irakissa. Kesällä 2014 Jabbar muuttaa Turkkiin ja lopullisesti Jabbar kantoi kamansa Turkkiin marraskuun 16. päivä 2014. Jabbar asuu ja viettää mukavaa elämää Turkissa. Hän käy töissä ja juhlii ystäviensä kanssa. Mikään ei viittaa, että hänen olisi pitänyt paeta Turkista. Jabbar oleskelee Turkissa loppukesään 2015 asti, kunnes alkaa sotapakolaiseksi.”
****
”Nyt Jabbar Mohammed on lomaillut viimeisen vajaan kuukauden Turkissa. Hän on niissä samoissa paikoissa mistä lähti Suomeen turvapaikanhakijaksi.”
Koko kirjoitus:
Jabbarin elämän vaiheista on runsaasti todisteita, jotka on todennettu hänen aktiivisen sosiaalisen median käyttönsä avulla.
Jabbarin tarinaan voi tutustua tästä:
Linkistä löytyy video, jonka katsominen saattaa raivostuttaa tai ainakin se pistää ihmettelemään saksalaisten vastaanottajien idiotismia. Kansallissankarit saapuvat!!
Jabbarin tarina vahvistaa entisestään käsitystä siitä, että eurooppalaisten enemmistö on tyhmentynyt hyvinvoinnin seurauksena. Pehmeä ja löysä elämä jähmettää myös aivotoiminnan.
Valtamedian harjoittama aivopesu eli yksisilmäinen ja pimittävä uutisointi on vain vahvistanut kansalaisten haluttomuutta hyväksyä tosiasioita.
Eurooppalaisten ajattelu on ilmiselvästi ns. ruotsalaistunut viimeisen vuosikymmenen aikana.
PS. Veronmaksuhalukkuus on varmasti huipussaan tällaisten uutisten jälkeen. Suomalaisten enemmistö saa jatkuvasti sitä mitä on tilannut viimeisen vajaan kolmen vuoden aikana.
--------------------

"Tämä mies siis on yksi niistä, jotka osoittavat Helsingin asemalla mieltään, jotta suomalaiset kustantaisivat hänelle loppuelämän kestävän ilmaisen ylläpidon. Minä en ota osaa niihin talkoisiin, maksakoot ne sen, jotka haluavat elättää arabeja. Minä pesen käteni tästä hommasta.
Kannattaa muuten laittaa Mohammed Jabbarista viestiä maahanmuuttovirastoon, että tsekkaavat miehen taustaa vielä kerran. Toivotaan, että hän pääsee takaisin Irakiin."

 -----------------


----------
Tälläisiä tolloja äänestätte ja uskotte että asiat ovat hyvin:


----

Taitaa olla neekerikabareen paikka joka niemeen notkelmaan ja saarelmaan Suomessa:----------------------------------------------------
Seppo Lehto idioottikansalaisten äänestämän hallituksen ja eduskunnan kritisoija, sekä kyseenalaistaja tässä ajassa kuten monet muutkin ajattelevat kansallismieliset tahot.
---------------------------------
Rasismista on turha Suomessa puhua kun hallituksen toimin tuotetaan rasisteja eläteiksemme
https://rasismista.blogspot.fi/
------------------------


No comments:

Post a Comment